Sve miriše na dobru godinu koja dolazi...

Novogodišnja noć jedna je od najglamuroznijih i najblještavijih u godini, baš takav mora biti i parfem koji ćete nanijeti na tijelo. Takav osjećaj pružiće vam Black Opium, La vie est belle i Sì. Nemojte zaboraviti parfem je uvijek dobra ideja za novogodišnji poklon.

Black Opium

Black Opium, novi miris je rock’n’roll interpretacija klasika koja ističe mračnu, misteriozniju stranu YSL brenda. Miris sadrži akorde ružičastog bibera, cvijeta narandže, jasmina, vanilije, pačulija, kedra i kafe. Bočica je tamna i ukrašena šljokicama koje joj daju glam rock izgled savršen za ovo praznično vrijeme. Parfem za snažne, odvažne žene koje vole ostaviti svoj prepoznatljivi mirisni trag i u godini koja je pred nama.


 La vie est belle

Ako je život lijep, takav je jer smo mi to odabrali i neka to bude vaša misija za novu godinu koja dolazi. Istinski koncentrat luksuza, „La vie est belle“ sadrži gotovo 50% prirodnih sastojaka što je u današnjoj industriji izrade parfema rijedak slučaj. 


Priča o Sì mirisu otkriva ženu koja ima hrabrosti reći "da" svojim emocijama: Sὶ životu, Sὶ ljubavi, Sὶ snovima! Sὶ žena predstavlja mirnu snagu ženstvenosti i odvažnosti. Recite Si, svojim željama i maštanjima u narednoj godini.