Lancôme Rénergie H.C.F. Triple: Čudesni serum o kojem mašta svako lice

„9 od 10 žena prešlo bi na upotrebu Rénergie H.C.F. Triple Serum proizvoda. Žene diljem svijeta ovo stajalište temelje na kombinaciji učinkovitosti seruma i ugodnog osjećaja koji ostavlja na koži.“

Kada sam prvi put čula ovu informaciju bila sam, priznajem, malo skeptična. Dugogodišnje skin care iskustvo mi govori da je malo preparata koji tako brzo i jednostavno ostvare čudotvoran učinak koji obećavaju, a opet sa druge strane bila sam potpuno fascinirana nakon simpozijuma na kojem je serum predstavljen, a gdje su svjetski naučnici govorili o novim znanjima i jednom potpuno novom pristupu starenju kože koji je primjenjen na ovom proizvodu. 

Potvrdu da se radi o nevjerovatnom serumu, koji sam sa nesrpljenjem počela čekati, dobila sam nakon nekoliko dana od prijateljice koja godinama radi u beauty industriji i čije objektivne preporuke uvijek rado poslušam i primijenim. Ona mi je rekla „Samira, ovaj serum je čudo. Dobila sam ga na poklon, ali on će definitivno ostati dio moje skin rutine. Probala sam mnogo toga, ali Rénergie je nevjerovatan!“

A na koncu radilo se i o proizvodu koji dolazi laboratorije jednog od meni omiljenih skin care brendova Lancôme.


Nakon gotovo mjesec dana korištenja mogu reći da se potpuno slažem sa prijateljicom koja je o ovom serumu oduševljeno govorila. Koža je mekana, blistava, da nemam posebno u hladnijim i vjetrovitim danima problem sa crvenilom rado bih na lice stavila samo ovaj proizvod i kremu bez dodatnog nanošenja pudera toliko mi se dopada kako lice izgleda. Flekice su smanjene, a kad zatvorim oči i rukom pređem preko lica moj zadovoljni smješak govori da je on uradio savršen posao. Ne ostavlja ljepljivi trag  na koži što mi se znalo dešavati sa serumima, brzo upija, pa ako ste u žurbi nema puno čekanja za nanošenje ostatka rutine i šminke. Često govorim kako je najbolja investicija zdrava i lijepa koža, a to ovaj serum definitivno potvrđuje i vrijedan je uloženog novca. 

S obzirom da nisam pobornica „uradi sam“ kombinovanja različitih sastojaka i brendova bez preporuke stručnjaka, a i iskreno malo sam lijena za kompleksniju skin rutinu, ovaj se serum za mene je idealan jer u jednoj trostrukoj dozi ujedinjuje tri aktivna sastojka koji su poznati po svojim komplementarnim i istodobnim učincima na znakove starenja kože, a do sada su se smatrali nekompatibilnima: hijaluronska kiselina, vitamin C + niacinamid i ferulinska kiselina.


Žene su izjavile da primjećuju napredak u cjelokupnom izgledu kože unutar samo sedam dana, a nakon dva, četiri i osam sedmica upotrebe navode da primjećuju poboljšane rezultate. 

Kompleksna mreža strukture naše kože mijenja se u skladu s našom dobi i životnim navikama. Istodobno sa starenjem epiderma se stanjuje, a spoj dermisa i epiderme postaje spljošteniji. U dermisu dolazi do brojnih velikih promjena koje su posljedica smanjene proizvodnje kolagena i elastičnih vlakana, njihovih promjena i nove organizacije. 


Nova generacija dermokozmetičkih aktivnih sastojaka

POZNATI PO KOMPLEMENTARNIM UČINCIMA NA KOŽI

HIJALURONSKA KISELINA

Na bazi fermentacije, dobiva se pomoću biotehnologije i zelene hemije. Hijaluronska kiselina poznata je po tome što apsorbira količinu vode do 1000 puta veću od vlastite težine i tako pomaže zagladiti kožu i vratiti joj punoću uz pomoć hidratacije. Nova generacija ovog sastojka poboljšano prodire u kožu i zadržava se u njoj (zadržava se u koži 13 puta duže od standardne hijaluronske kiseline). Dokazana su njena učinkovita svojstva protiv bora.

VITAMIN C + NIACINAMID

Derivat vitamina C i niacinamid (vitamin B3) pridonose kontroli tena kože i učinkoviti su protiv tamnih mrlja. Niacinamid pomaže umiriti kožu i istodobno spriječiti pigmentaciju. Derivat vitamina C pomaže ujednačiti ten kože.

FERULINSKA KISELINA

Čist u udjelu od 99 %, ovaj sastojak na biljnoj bazi dobiva se iz rižinih klica ili mekinja s pomoću zelene hemije. Kao snažan antioksidans, ferulinska kiselina neutralizira štetu uzrokovanu slobodnim radikalima kako bi zaštitila kožu od starenja. Ojačavajući kožnu barijeru, ovaj sastojak pomaže i poboljšati kvalitetu kože.

Svaki od ovih dermokozmetičkih aktivnih sastojaka drži se u zasebnom spremniku kako bi se spriječio utjecaj zraka, svjetlosti i nečistoće te kako bi se očuvala optimalna učinkovitost prije nego što se sastojci pomiješaju pri nanošenju s pomoću trostrukog aplikatora.

Ova se tri dermatološki aktivna sastojka kombiniraju s glukopeptidima iz ekstrakta lanenih sjemenki, ključnih i prepoznatljivih sastojaka proizvoda iz asortimana Rénergie. Velike koncentracije aktivnog ekstrakta lanenih sjemenki dobivene su hladnim prešanjem. Takav ekstrakt lana bogat je peptidima i oligosaharidima: udio od 33% peptida jača kožnu barijeru i pomaže hidratizirati kožu, udio od 45% oligosaharida (složenih šećera uključujući glukozu) poboljšava strukturu. Ove dvije frakcije ciljano djeluju na znakove starenja kože i ključne su za njezinu obnovu.

3 teksture za 1 trostruku dozu

Kremasta tekstura koja sadrži hijaluronsku kiselinu nove generacije i glukopeptide dobivene iz lanenih sjemenki. Osmišljena za trenutačno vidljiv učinak i djelovanje protiv starenja kože, ova formula razvijena je i stabilizirana s pomoću posebne kombinacije površinski aktivnih tvari i polimera.

Lagana emulzija koja sadrži derivat vitamina C i niacinamid, formulirana s niskom pH vrijednošću za optimalnu učinkovitost. 

Bezvodni gel prozirne teksture za stabilizaciju i zaštitu ferulinske kiseline te za očuvanje optimalne koncentracije i učinkovitost tokom primjene.

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum možete pronaći u svim boljim parfumerijama u Bosni i Hercegovini.