Luksuzni brend La Mer stigao u Bosnu i Hercegovinu

Priča o legendarnj Crème de La Mer započela je prije pola stoljeća. Fizičar zrakoplovstva dr. Max Huber bio je žrtva teške nesreće tokom jednog od eksperimenata koje je provodio u svom laboratoriju, što je dovelo do teških opekotina na njegovom licu. Nadahnut ljekovitom snagom mora, Dr. Max Huber je započeo potragu kako bi transformisao izgled svoje kože nakon nesreće.

Danju fizičar, noću sanjar, tragao je za obnavljajućim svojstvima morskih algi. Ubrao je morsku algu, odabranu zbog njene beskrajne sposobnosti regeneracije, i započeo legendarno putovanje nade i ustrajnosti.

6000 eksperimenata i 12 godina potrage doveli su do čudesnog otkrića – procesa fermentacije koji je morsku algu i druge čiste sastojke pretvorio u Miracle Broth™. Fermentacija je umjetnost koja djeluje poput alhemije. Pojedinačni sastojci mogu proći kroz metabolički proces koji ih pretvara u mikronutrijente koje koža lakše prepoznaje i prima. Čvrsto vjerujući u iscjeljujuću moć mora uspio je postići ono u što je vjerovao, a njegova koža doživjela je transformaciju.


Duboko hranjiv, Miracle Broth snažan je katalizator za obnovu kože, koji koži daje zdrav izgled i blistav sjaj.

Prožet snažnom dozom Miracle Broth, Crème de la Mer sadrži  čudesnu, iscjeljujuću energiju mora.

Prepoznatljivi proces fermentacije traje 3 do 4 mjeseca i koristi svjetlosnu i zvučnu energiju za pojačavanje aktivnosti morske alge, vitamina, minerala i drugih čistih sastojaka, stvarajući cjelinu daleko veću od broja njezinih dijelova.


Doživite vlastitu priču o preobrazbi uz La Merov najomiljeniji tretman. La Mer brend možete napokon pronaći  i u Bosni I Hercegovini

FABUspot parfumerija, Trg djece Sarajeva 1, Tržni centar ARIA