L‘Occitane božanstveni bestseler za njegu protiv starenja

Predivna koža započinje odgovarajućim proizvodima za njegu. Proizvodi za njegu lica L’ Occitane već godinama pomažu pružiti besprijekoran ten o kakvom sanjamo. Francuski brend je razvio jedinstvene rutine za njegu lica, od kojih je svaka pažljivo sastavljena za posebne potrebe kože, kao što su kolekcije anti-age, hidratacija, njega ili blistavost.

Za učinkovitu borbu protiv znakova starenja topla preporuka je Immortelle Božanstvena krema za lice. Svojom teksturom poput kašmira ova krema sa smiljem sadrži snagu 600 cvjetova smilja i njihove izuzetne dugovječnosti. Pomaže smanjiti vidljive znakove starenja

5 patenata prijavljenih u Francuskoj otkrivaju izuzetna svojstva eteričnog ulja smilja sa Korzike koje sadrži 2x više antioksidansa nego vitamin E. Sa jedinstvenom koncentracijom eteričnog ulja smilja, ova krema pomaže u borbi protiv vidljivih znakova starenja kože poput: bora, čvrstoće, blistavosti i ujednačenosti. Dan za danom, koža izgleda bolje i blistavije. Bore su smanjene, a koži je vraćena čvrstoća i elastičnost. Koža ima bolju odbranu od spoljnih uticaja i blista novom mladošću!


Božanstvena krema za područje oko očiju i usana pomaže u borbi protiv vidljivih znakova starenja i naglašava ljepotu vaših očiju bolje nego ikada prije. Osvježavajući i kremasti gel za područje oko očiju zaglađuje fine linije i vidljivo smanjuje izgled tamnih kolutova i natečenosti. Donosi spoj organskog eteričnog ulja smilja, bogatog aktivnim molekulama za jedinstvene anti-age uljepšavajuće rezultate, i kompleksa aktivnih sastojaka prirodnog porijekla.

Za učvršćivanje

Protiv bora

Pruža sjaj i ujednačenost

Ujutro i navačer, nanesite tanki sloj, nježno utapkajte i zagladite kružnim pokretima u području oko očiju i oko usana. 


Lice će vam biti zahvalno, ali i novčanik, jer iako cjenovno u većem rangu izuzetno je izdašna.