Skin care rutina za baršunastu kožu u zimskim danima

Naša koža, posebno u zimskom periodu, zahtijeva pažljivu njegu kako bismo spriječili da postane suha i dehidrirana. Godine su me naučile da korištenje proizvoda za njegu tijela mora biti sastavni dio beauty rutine. Pažljivo odabrane kreme, ulja, puteri, losioni i mlijeka uradit će svoj dio posla pa čak i isušena koža ponovo će postati baršunasta. Već nekoliko godina među mojim favoritima izdvajaju se prirodni Weleda proizvodi. Ovoga puta izdvajam četiri omiljena proizvoda.

Gusta kremasta tekstura Skin food putera se topi i prodire u kožu hidrirajući je, pri čemu ne ostavlja ljepljiv, mastan trag. Spriječava isušivanje i čini kožu neodoljivo mekom i mirisnom.


Omiljeni miris i dejstvo dolazi od ove sezone i u nešto laganijoj formi losiona za tijelo Skin Food, kojeg žedna koža brzo upija. Nanesite ga na cijelo tijelo, uključujući i pete, koljena i laktove, za baršunasto mek i gladak osjećaj. 


Weleda osvežavajuće ulje za tijelo citrus budi kožu i čula. Hidrira, revitalizuje i čini kožu mekom i gipkom. Osvježavajući miris ulja organskog limuna daje novu energiju vašem danu i život vašoj koži.


Ulje za tijelo od sjemenki nara je prvi Weleda proizvod za njegu tijela koji sam probala prije nekoliko godina. Hranjivi, okrepljujući tretman sa inspirativnom, ženstvenom mirisnom notom. 

Moje omiljene kao i ostatak Weleda proizvoda možete kupiti na Health movers shopu na kojem uz kod Prekardasijan ostvarujete i popust od 10% a dostava je besplatna.