AFTE: Kako se riješiti ove neugodne pojave?

Male i vrlo često neugodne rane koje se pojavljuju unutar usta nazivaju se aftama i često im je uzrok nepoznat. Afte u ustima se najčešće pojavljuju na mekanom tkivu, kao što su unutrašnjost obraza ili usne, jezik ili meki dio nepca. Ponekad se mogu pojaviti i u grlu. Kako nastaju same od sebe, za najčešći uzrok se uzima stres.

Tako se one često pojavljuju kod mladih prije ispita, kod žena prije početka menstruacije ili kod ostalih u stresnim situacijama u životu. Nedovoljno spavanja i loš imunitet mogu uzrokovati afte u ustima. Češće se, kažu doktori, javljaju kod žena nego kod muškaraca, a najčešće će  nam se ova napast dogoditi između 10. i 40. godine života. Nakon toga se ponovo pojavljuju, no mogu proći mjeseci i godine bez afti. Kažu što smo stariji sve rjeđe će nas mučiti ovaj problem. Načini da se riješimo afti u ustima su podizanje imuniteta, dovoljno sna i smanjivanje stresa. Međutim u vremenu u kojem živimo izloženi smo ogromnom stresu, a budući da afte izazivaju nelagodu sa kojim i nije lako živjeti duži period ja sam pronašla rješenje - Buco Vitae.


Namijenjen je za tretman afti usne šupljine, emulzija na bazi ulja vučjeg trna i hijaluronske kiseline. Djelovanjem hijaluronske kiseline stvara zaštitni film koji sprječava direktno narušavanje kontinuiteta sluznice usne šupljine, a ulje vučijeg trna je obnavlja i liječi.

BUCO Vitae pogodan je i ukoliko imate:

Ulcere usne šupljine

Abrazije nastale usljed upotrebe proteze

Ulcerativni stomatitis

Male rane (ugrizi, ogrebotine na sluznici usta)

Primjenjuje se 3 ili 4 puta dnevno po 2 prskanja. Preporučuje se da ne jedete niti pijete najmanje 30 minuta nakon upotrebe. Inače, poželjno je da dok vas muče afte izbjegavate vruću, kiselu, ljutu hranu i napitke. 

BUCO Vitae možete pronaći na Health Movers shopu. Uz code Prekardasijan imate i 10% popusta.