Zašto ReConnect? Koncentracija, pamćenje, mentalna agilnost, bolje raspoloženje!

Jeste li svjesni negativnih posljedica koje stres ima na naše tijelo i šta radite da ublažite njegove posljedice? U današnjem načinu života gotovo je nemoguće izbjeći stresne situacije. Međutim, ako trajanje i količina stresa izmaknu kontroli i postanu prekomjerni, to nam može ozbiljno ugroziti zdravlje i narušiti kvalitetu života.

Osim fizičkih znakova koje prouzrokuje stres, primjećujemo i mnoge psihološke i mentalne znakove koji su nam alarm da se moramo pobrinuti za svoje zdravlje. Nervoza i iscrpljenost, hronični umor, nesanica, smanjena koncentracija, prevelika zabrinutost i loš san samo su neki od znakova stresa.

Prethodnih nekoliko mjeseci meni su, kao i većini ljudi, bili jako stresni, puni neizvjesnosti, brige za zdravlje i posao. Rad od kuće je zahtijevao i dosta koncentracije što nije bilo nimalo lako uz sve loše vijesti kojima smo bili bombardovani… Zato sam odlučila na vrijeme učiniti nešto za mentalno zdravlje. Na preporuku sam počela koristiti ReConnect tablete. Iskreno, bila sam potpuno iznenađena brzinom djelovanja. Toliko izenađena da sam osobe od kojih sam dobila preporuku pozvala da pitam da li je moguće da se um tako “razbistri” odmah na početku korištenja. ☺ 


Prednosti ReConnect-a kažu dolaze iz sinergije njegovih sastojaka. S jedne strane, NADH zajedno s koenzimom Q 10 daje nam energiju, NADH zajedno sa serinom pomaže nam u poboljšanju kognitivnih performansi i zajedno s vitaminom C povećava antioksidacijsku sposobnost i pomaže nam u održavanju normalne psihološke funkcije. 

ReConnect® doprinosi proizvodnji fizičke i mentalne energije i potiče učinkovito upravljanje stresom.

- pomaže kod upravljanja stresom

- popravlja raspoloženje 

- poboljšava kognitivne funkcije: sposobnost učenja, koncentracije, pamćenja i sposobnosti

- regulira ciklus spavanja i budnosti 

- smanjuje umor

- smanjuje gubitak pamćenja uvjetovan starenjem  

Dostupan je u bolje opremljenim apotekama i online na Health Movers Shop-u.