Precious Immortelle: Vaša koža zaslužuje ljepotu

Immortelle/smilje poznato je kao vječni cvijet čiji cvjetovi nikada ne venu i ne mijenjaju boju. L'OCCITANE je otkrio dragocjeno eterično ulje ove vječne biljke, koja ima izuzetno djelovanje protiv slobodnih radikala i starenja kože.

Proizvodi iz kolekcije PRECIOUS IMMORTELLE pružaju potpunu njegu protiv starenja vaše kože. Želite reći NE borama i znakovima starenja? Otkrijte antiaging Precious Immortelle liniju, koja uključuje sve što vam je potrebno za kompletnu njegu lica: sredstva za čišćenje, kreme, tonike i serume za kožu koja je vidno čvršća i jača


Krema Precious Immortelle

Snagom smilja i aktivnog kompleksa hijaluronske kiseline, ova baršunasta krema stvorena je da pomaže u prirodnoj obnovi kože, štiti kožu od vanjskih utjecaja i pomaže u očuvanju mladolikog izgleda kože.

Balzam za područje oko očiju

Snagom smilja i aktivnog kompleksa hijaluronske kiseline, ovaj energizirajući balzam za oči smanjuje vidljivost bora, natečenost i tamne podočnjake te štiti kožu od vanjskih utjecaja.

Dragocjeni serum za lice 

Snagom smilja i aktivnog kompleksa hijaluronske kiseline, ovaj serum za mladolik izgled pomaže u prirodnoj obnovi kože, štiti kožu od vanjskih utjecaja te djeluje na mladoliki izgled kože.


Čišćenje lica

Pjena za čišćenje je proizvod iz njegujuće kolekcije Dragocjena Immortelle saveznik je u borbi protiv starenja kože te dopunjuje djelovanje ostalih proizvoda za zaglađenu i čvrstu kožu bez bora. Iznimna formula s mekom pjenom, organskom eteričnom vodicom immortelle/smilja i njenim prekrasnim biljnim mirisom, pretvara čišćenje lica u trenutke opuštajućeg užitka.

Obogaćen cvjetnim vodicama smilja i ruže te aktivnim kompleksom hijaluronske kiseline, tonik iz ove L’Occitane linije bez alkohola otklanja ostatke šminke te priprema vašu kožu za dnevni ritual njege kože. Hidratizira i tonizira kožu, čime pruža efekt revitalizacije te zdrav i ljepši izgled kože.