L'Occitane - čudesna kolekcija badem

Čudesnoj kolekciji od badema brenda L’Occitane ne može, uvjerena sam, odoljeti nijedna žena. Čuveni francuski brend je razvio kolekciju prirodnih proizvoda za njegu tijela nadahnutu bademom iz francuske pokrajine Provanse. Ukoliko ste odlučile da razmazite svoja čula onda je barem jedan od proizvoda iz ove kolekcije moja topla preporuka.

Svaki L’Occitane proizvod iza sebe krije istinitu priču o pravim vrijednostima. Tako proizvodi iz Badem kolekcije pripovijedaju priču o dugogodišnjim nastojanjima L’Occitanea da u Provansu vrati stabla badema. Baš zato je razvio kolekciju prirodnih proizvoda za njegu tijela nadahnutu iznimnim svojstvima badema iz francuske pokrajine Provanse.

Njegova čudesna svojstva učvršćivanja i vraćanja elastičnosti kože ujedinjena su u proizvodima za njegu tijela, kremama, losionima, pilinzima i sapunima. Aktivni sastojci badema njeguju kožu i pružaju joj hidrataciju.

Ulje za tuširanje od badema omekšava kožu pri tome poštujući prirodnu hidrataciju kože ostavljajući delikatni miris badema. Nezaboravan užitak tuširanja i miris koji još dugo nakon što izađete iz kupaonice osjećate u svom domu. 


Piling odlično čisti, ali ujedno i hrani kožu. Kremaste je teksture i divnog prirodnog mirisa, a jedna od prednosti je činjenica da ga možete svakodnevno koristiti. Ne isušuje kožu već je ostavlja savršeno čistom i glatkom. Pakovanje nakon otvaranja možete koristiti godinu dana što mu je još jedna od prednosti.


Badem balzam za tijelo na koži se nježno otapa i stvara bogatu hranjivu kremu koja je idealna za opuštanje nakon napornog dana.


 Ovi proizvodi već dugo su dio moje beauty rutine i topla preporuka za svaki od njih.