Neinvazivne metode za vitkije tijelo i blistav ten

Smanjite obim i preoblikujte tijelo, riješite se najtvrdokornijeg celulita. Licu, vratu i dekolteu vratite punoću, sjaj i mladalački izgled. Obrišite bore, popravite teksturu i elastičnost kože.

Prednost neinvazivnih tretmana je i u činjenici da ne zahtijevaju vrijeme oporavka pa ih možete napraviti u “pauzi za ručak” i odmah se vratiti svakodnevnim obavezama. Tim kozmetičara pojedinačno bira najbolje tretmane za svakog klijenta.


3D HIFU 

Rezultati 3D HIFU tretmana su zadivljujući, a oporavka gotovo da i nema pa se odmah možete posvetiti svojim svakodnevnim obavezama. 

Ovaj revolucionarni tretman pokazao se idealan kod:


- uklanjanja – zaglađivanja bora

- pomlađivanja

- intenzivnog liftinga i učvršćivanja kože

- podizanja kože na bradi

- smanjenja podbratka 

- uklanjanja masnih naslaga

Kada se vide rezultati i koliko traju?

Prvi rezultati se vide neposredno nakon tretmana, a krajnji rezultat se vidi nakon 60 do 90 dana. Efekt je dugotrajan, traje i po nekoliko godina ovisno o stanju i dobi kože.

HydraFacial

Šta je HydraFacial?

Tretman koji se provodi svakih 15 sekundi negdje u svijetu. Već nekoliko godina beauty insideri diljem svijeta obožavaju tretman koji objedinjuje lagani piling i infuziju kože hranjivim tvarima, a koži pruža sve što joj je potrebno. Očistiti najdublje pore, a koži daje potrebnu hidrataciju.

Kome je tretman namijenjen?

akne

masna i problematična koža pogotovo s proširenim porama

dubinsko čišćenje lica i svih oblika mitesera

smanjivanje blažih oblika pigmentacije

uklanjanje umornog izgleda lica

popravljanje tonusa, izgleda i kvalitete kože

Mezoterapija

Koži želite vratiti prirodan sjaj, elastičnost i tonus? 

Mezoterapija je metoda koja se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože. 

Kako se izvodi mezoterapija lica?

Terapija je individualna i tvari koje se unose ovise o stanju kože. Tako se u kožu mogu aplicirati: hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidativna sredstva. 

Oporavak od tretmana

Tretmani su skoro potpuno bezbolni. U većini slučajeva se odmah nakon terapije možete vratiti svakodnevnim aktivnostima. 

DermaPen 

Tretman mikroiglicama  obnavlja kožu i time postiže svježiji izgled u svakoj prilici. Tretmani s mikroiglicama potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju izraženost ožiljaka i strija. 

Kada se DermaPen koristi? 

Najčešće se tretiraju ožiljci nakon akni, ali i hipertrofični ožiljci i keloidi te strije. Vrlo učinkovito se uklanjaju sitne bore, poboljšava se tekstura i elastičnost kože te nejednoliko pigmentirana koža. 

Prednosti DermaPen u odnosu na ostale metode?

Značajno je jeftinija metoda od laserskih postupaka s kojima je često porede. Moguće je tretirati teško dostupne regije kao što su područje oko očiju, usana i nosa.

LPG Alliance 

LPG Alliance je vaš saveznik u borbi protiv najtvrdokornijeg celulita

Kako djeluje na celulit?

LPG Alliance je aparat koji je celulit pobjedio trodimenzionalnom masažom, limfnom drenažom, intenzivnom lipolizom te liftingom kože tijela. Ovim aparatom koji djeluje na principu vakuma postiže se rezultat vitkog tijela bez “narančine kore” s njegovanom i gipkom kožom. Zbog djelovanja na masne nakupine i stimulaciju kolagena, izvrsni rezultati postižu se i kod tretiranja “viška kože” nakon poroda i dijeta, ožiljaka, održavanja siluete te kod oticanja nogu.

MedContour 

Želite dugotrajne rezultate i smanjenje obima? 

Med Contour je jedini aparat na tržištu koji istovremeno uklanja masne naslage, celulit i zateže opuštenu kožu! 

Kada vidimo prve rezultate?

Već nakon prvog tretmana razlika je vidljiva. Poslije paketa od 5 tretmana možete izgubiti i do 20 centimetara na tretiranom području. Tretmani su brzi, prijatni i potpuno bezbolni. Med Contour je prava i bezbolna alternativa liposukciji. 

Presoterapija – limfna drenaža

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obima, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Pozitivni učinci aparatne limfne drenaže su smanjenje obima nogu , smanjenje oteklina nogu, razbijanje i razgradnja celulita, poboljšanje cirkulacije, učvršćivanje i zatezanje kože, pomaže izbacivanju toksičnih tvari. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.