Njegovo veličanstvo Biologique Recherche Lotion P50

Zrelije godine i prve bore na licu potaknule su me da sve više razmišljam o kvalitetu proizvoda koje nanosim na lice. Nije baš da se u današnje vrijeme možemo razbacivati sa novcem, ali shvatila sam da je bolje imati samo 3 kvalitetna proizvoda nego policu puno proizvoda kupljenih na akciji, kupljenih jer su jeftini, kupljenih je im je lijepa bočica. Sa 40+ ne da vam se bacati novac već investirati u lijepu i njegovanu kožu. Ovo nije reklama jer Word of mouth marketing je odradio posao za proizvod o kojem vam danas pišem.

Kad vam se svaka osoba koja je probala kune u njegovu djelotvornost onda znate da novac nećete baciti uzalud i da ga bez pretjerivanja nazivaju "čudo u bočici" – njegovo veličanstvo Biologique Recherche Lotion P50.

U čemu je tajna ovog proizvoda?

Ono što oduševljava sve poklonike ovog već kultnog proizvoda su - vidljivi rezultati. Koža je čišća, masnoća uvijek pod kontrolom, a nakon 50 dana korištenja površinski sloj kože kompletno je obnovljen, pomlađen i čvrst. Osim što čiste kožu, istovremeno je i hidratiziraju, a na kraju i poboljšavaju njezinu čvrstoću i kvalitetu. Radi se o proizvodu koji već desetljećima oduševljava kozmetičare i dermatologe diljem svijeta. 

Kako odabrati P50? 

P50V je stvoren za osobe s kožom koja nije previše osjetljiva i ide od suhe prema normalnoj. 

P50W  tu je za osjetljivu kožu ili kožu koja ne voli glikolnu kiselinu. 

P50 PIGM400  ne sadrži fenol, napravljen je posebno za ljude koji se fokusiraju na rješavanje problema hiperpigmentacije i pomaže u osvjetljavanju tena. S ljetnim danima dolaze i nešto problematičniji dani izražene hiperpigmentacije

P50 namijenjen je za sve tipove kože. Kod ovog proizvoda je izraženo peckanje i crvenilo koje se pojavljuje po nanošenju, ali je to zapravo znak da djeluje. 

Kako se koristi? 

Njihovo nanošenje je jednostavno –  vaticu natopite losionom i utapkajte u kožu. Kod prvog nanošenja preporučeno je da 10-tak dana koristite mokru blazinicu, a vaša koža ubrzo će se naviknuti na kiseline pa ćete losion bez problema nanositi suhom blazinicom. Miris proizvoda uglavnom opisuju kao neugodan spoj formaldehida i jabučnog octa, ali jednom kada ugledate rezultate korištenja, miris vam neće smetati. 


Tajna blistave i zdrave kože je u tandemu Lait VIP O2 i Lotion P50 koji potiču obnavljanje epiderme i pomažu regulirati sintezu melanina, uvažavajući specifičnosti kože i štiteći je. Proizvodi za čišćenje lica Biologique Recherche su mnogo više od “običnog” mlijeka za čišćenje, a upravo s njima počinje pripremna faza u njezi kože u salonu ili kod kuće. Mlijeka za čišćenje omogućavaju da koža diše, ujednačavaju ten, uspostavljaju balans kože, hidriraju, čine kožu baršunastom i mekom. 


Biologique Recherche proizvode možete pronaći u Contour D Ambasadi ljepote, Despićeva 8 Sarajevo ili kod ovlaštenih salona i klinika koje rade sa BR proizvodima.