Volite trčanje i dobar provod?

Kompanija Nike, svrstala je Sarajevo rame uz rame sa svjetskim metropolama koje njeguju sportski duh i kulturu trčanja, te i naš grad uvrstila među preko 90 gradova širom svijeta u kojima aktivno djeluje Nike+ Run Club. Tako je danas, 22. maja, na stadionu Koševo, održan prvi Nike+ Run Club trening.

Nike+ Run Club pokrenut je kako bi se promovirao zdraviji i aktivniji način života, ali i potaknulo druženje u ugodnoj atmosferi. Tokom cijele godine, Nike+ Run Club će organizovati besplatne treninge tri puta sedmično, gde će svi polaznici, biti u prilici da treniraju i unaprjeđuju svoje trkačke sposobnosti. Program Nike+ Run Cluba u Sarajevu implementira Avalon Run Team. Uz pomoć trenera Avalon Run Tima i koncipiranih treninga, svi zainteresovani će imati mogućnost da napreduju, postanu brži i izdržljiviji i pravilno se razvijaju u iskusne trkače. 


Kampanja kojom se promoviše trčanje kao stil života obuhvata značajan broj zainteresovanih osoba, kako iskusnih trkača, tako i onih koji do sada nisu trčali, a koji će sa Nike+ Run Club-om pretrčati svoje prve kilometre u susret Sarajevskom polumaratonu i drugim trkama u regionu. 



Zato svi vi koji volite trčanje ili dobar provod, obujte tenisice i pridružite se Nike+ Run Clubu već sljedećeg utorka u 18h ispred Alta Centra. Upoznat ćete nove ljude i aktivno provesti vrijeme uz puno smijeha i zabave.