From Lancôme with love

'From Lancôme with love' make up kolekcija očarat će vas svojim pastelnim i nježnim tonovima, te preslatkom ambalažom. Kolekcija miriše na proljeće, Pariz i zaigrano djetinjstvo.

Make up kolekcija za proljeće  “From Lancôme With Love” nudi veliki raspon proizvoda za svježi look. U kolekciji možete pronaći lakove za nokte, kremasta rumenila, olovke za oči, palete za oči, ruževe, sjajila. Poigrava se sa inovativnim teksturama i upečatljivim bojama.

Moji favoriti su kocka sa shimmer proizvodima MY PARISIAN PASTELS i MY PARISIAN BLUSH. 

Paleta za obraze i oči s devet pastelnih nijansi nudi beskonačne mogućnosti kombinovanja koje će u svakoj ženi probuditi dijete. My Parisian Pastels čini devet kockica s pojedinačnim nijansama, sjedinjenih u jednu veliku višebojnu kocku. 


MY PARISIAN BLUSH rumenilo dolazi u kutijici okrugloj poput balona i nudi vesele boje koje podsjećaju na prodavnicu slatkiša te asociraju na prirodni sjaj koji Parižanke obožavaju. Tekstura je neobična, poput plastelina te ga je potrebno samo lagano pritisnuti prstom. Ružičasta nijansa je i ovaj put moj favorit.


Sanjajte  uživajte ovog proljeća uz Lancome, jer ima li išta uzbudljivije od rušenja svih granica, pobuđivanja novih osjećaja i kreiranja novog, neočekivanog izgleda? Dobrodošli u moderan, retro-futuristički Pariz: svijet poetskih iznenađenja u kojem stvari nikada nisu onakve kakvima se doimaju, već u svakoj ženi pobuđuju kreativnu stranu. Lancômeova make-up kolekcija za proljeće 2016. inspirirana je imaginarnim putovanjem protkanim gracioznošću i lakoćom.