CHICovnik za velike planove i slatke želje

U godini koju ispraćamo upoznala sam nekoliko osoba koje su me motivirale i pokazale svojim primjerom da su čuda moguća i da život u BiH uprkos svemu može biti lijep, ako mi to želimo.

Baš takve su Ana Ćavar i Dijana Perić, PREžene koje stoje iza lifestyle portala Modamo.info, velike akcije Ovom majicom volim kojom su izmamile osmijeh stotinama mališana, linije odjeće za stvarne žene s Made in BiH etiketom (da, da, baš za nas stvarne koje ne možemo stati u broj 38) i iza najpoželjnijeg planera u koji sam naprosto zaljubljena CHICovnik

CHICovnik je prekrasan poklon za najbolju prijateljicu, kolegicu, sestru ili jednostavno poklonite sebi nešto lijepo, a novogodišnje odluke počnite pisati još danas.


CHICovnik nije samo planer. Uz sve svoje dodatne sadržaje on postaje pravi mali, dnevni asistent svakoj ženi. Inspiraciju su ove prekrasne žene pronašle u dizajnu modnih velikana, Oscara de la Rente i Elie Saaba, tačnije u Oscarovoj haljini na crne i bijele pruge, te u prekrasnoj Saabovoj toaleti sa upečatljivim cvjetovim aplikacijama.  Uz sve to, na naslovnici je u zlatotisku ispisan tekst "Za planiranje sa stilom” koji tačno opisuje namjenu CHICovnika.

"Obzirom da znamo kako ćete u CHICovnik stavljati razne papire, račune, fotografije i ljubavna pisma (nadamo se), kako bi sve bilo na svom mjestu preko CHICovnika je navučena i zlatna traka, a na zadnjoj korici ćete naći i džep u koji možete spremiti vizitke i sve ostale papire koji vam budu potrebni za preživljavanje dana. Ovogodišnji CHICovnik ima skoro 400 stranica, unutar kojih ćete za svaki datum naći posebno dizajniranu stranicu s datumom i danom, planer po satima, 'TO-DO' popis, 'Ne zaboravi!' listu te prostor u koji ćete moći upisati vašu inspirativnu izjavu za taj dan. Unutar 400 stranica ćete naći i motivirajuće zadatke i inspirativne ideje za početak svakog mjeseca, zatim menstrualni kalendar, godišnji kalendar za planiranje zdravstvenih pregleda, ali i popis za upisivanje želja koje želite ostvariti u narednoj godini.", poručuje ovaj kreativni ženski tim.



Ovogodišnje izdanje dolazi u dimenzijama 12 cm x 17 cm pa svoj CHICovnik možete ponijeti i u najmanjoj torbici. Cijena je 15 KM

Narudžba na kućnu adresu: http://bit.ly/NaruciCHICovnik

Mostar: Modamo.kreARTiva Concept Store (SPC Rondo) / Knjižara Inga (Stjepana Radića) / Knjižara Antonio Commerce (SPC Rondo i Blaiburških žrtava)

Sarajevo: Burtuqaali concept store (pored hotela Bosnia) / Knjižara Office Shop (Unitic zgrada)