Vašim poljupcima niko neće moći odoljeti!

Svijetlo crveni ruž Marilyn Monroe proglašen je najvećim make-up trendom svih vremena. Slavna glumica je crveni ruž, koji je danas sastavni dio make up torbice svake žene, nosila 50-ih i 60-ih godina. Danas je omiljen mnogim zvijezdama, uključujući Rita Oru i Rihannu. Praznici su idealno vrijeme za sve nijanse crvene koje nam donosi Deborah Milano.

Formula ovog ruža obogaćena je pčelinjim voskom dobivenim iz jojobe, mimoze i suncokreta. Sadrži hijaluronsku kiselinu zahvaljujući kojoj su naše usnice glatke, punije i hidratizirane do 10 sati, dok čestice rubina reflektuju I zadržavaju svjetlost – za ultra blistav efekat. 

Kako biste pronašli idealnu nijansu ruža, trebate vidjeti imate li toplu ili hladnu nijansu tena. To ćete najlakše provjeriti pogledate li vene s unutarnje strane ruke. Ako vam se čine zelene, vaš ten je topao i upravo takve nijanse ruža trebate tražiti. Ako vam se vene čine plavima, pripadnica ste hladnih tonova kao što su boja višnje ili šljive. Ako vam se vene čine istovremeno plave i zelene, vaš ten je neutralnog tona i možete se poigrati sa svim nijansama jer vam sve stoje podjednako dobro.