Med Contour - čarobnjak za oblikovanje tijela

Kada sam prvi put čula za Med Contour, rekli su mi da se radi o revolucionarnom aparatu koji je dokazano najbolja i prva, prava alternativa operativnoj liposukciji i saveznik u borbi protiv celuluta i masnih naslaga! Rezultati su odmah vidljivi. Nakon samo jednog tretmana Med Contourom izgubi se oko 2,5 centimetra na tretiranom području. Poučena super iskustvima koje sam imala sa aparatima Apollo i LPG odmah sam zakazala termin u F&A Beauty Centru, koji se nalazi na novoj adresi, Kaptol 5.

Nema rezova, boli ni oporavka, a rezultat je zategnuto i oblikovano tijelo. Eksperta za ovaj aparat sam pitala koji je najbolji rezultat postignut i rekao mi je da je jedna dama uspjela izgubiti 23 cm nakon deset tretmana. Vrlo odlučno sam rekla OK, ja ću onda izgubiti 25 cm. 

Moje druženje sa aparatom je počelo i na prvom tretmanu sam na području stomaka izgubila 5 cm zahvaljujući Med Contouru, ali i sjajnim djevojkama iz F&A Beauty Centra Aidi, Almi i Rijaldi koje se jednako kao ja raduju svakom izgubljenom centimetru.


Inače, područja koja se mogu tretirati su: donji dio leđa, trbuh, stražnjica, bokovi, noge, ruke te tvrdokorni celulit.

Za najbolje rezultate potrebno je napraviti do 5 tretmana. Za veoma velika ili tvrdoglava područja masnih naslaga i celulita potrebno je do deset tretmana.

Za optimalan uspjeh i dugotrajne rezultate Med Contour tretmana važna je i saradnja pacijenta u provođenju zdravih životnih navika – pravilna prehrana, uzimanje dovoljno tekućine i primjerena svakodnevna fizička aktivnost. Važno je da tri dana nakon tretmana u prehrani izbjegavate sve ugljikohidrate. Ukoliko bi se konzumirali brzo iskoristivi ugljikohidrati postoji rizik da se otpuštena masnoća u tijelu pohrani na drugom mjestu.

Med Contour je i jako ugodan.  Osjećaj Med Contour tretmana je najbliži “hot stone” masaži.  

Svakom prvom tretmanu prethode konsultacije na kojima se detaljno pregledava kritično područje, fotografira i mjeri, kako bi se kasnije mogao pratiti napredak. Osim pregleda trenutnog stanja procjenjuje se broj potrebnih tretmana za postizanje očekivanih rezultata. Broj tretmana  varira od čovjeka do čovjeka te uvelike ovisi o veličini osobe i željenim rezultatima. Najbolji rezultati se postižu obavljanjem niza tretmana. 

Tretman je 100 % SIGURAN - potvrđen od najrigoroznije agencije za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja - FDA approved! 

Tretman se ne preporučuje ljudima koje imaju bolesti srca ili krvnih sudova, imaju ugrađen pacemaker, boluju od tromboze, trebaju transplantacije organa, ženama koje su trudne ili doje te pojedincima s metalnim protezama ili bilo kojom ozbiljnom bolešću, ali i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida ili antikoagulantne lijekove. 

Prije svakog tretmana preporučuje se uzimanje što više tekućine kako bi se međustanični prostor obogatio vodom. U prosjeku tretman traje jedan sat, nakon čega slijedi limfna drenaža. Tretmani se provode svakih 7 dana.