Ekskluzivni kozmetički brend iz Pariza stigao u Sarajevo

U Sarajevu od sada možete pronaći jedinstvenu metodologiju njege kože Biologique Recherche - personalizirane tretmane i koncentrirane aktivne proizvode za njegu kože. Obožavaoci ovog brenda, koji je dostupan u ambasadi ljepote Contour D, su mnoge slavne osobe, među kojima su Madonna, Sharon Stone, Brad Pitt i Sofia Coppola!

Linija BR podrazumijeva klinički pristup njezi kože korištenjem proizvoda koji sadrže visoko koncentrisane, čiste i potpuno prirodne ekstrakte sastojaka, sa jedinstvenim postupcima nanošenja ručnom i tehnološkom primjenom. Rezultati su gotovo jednaki onim koji se postižu plastičnom hirurgijom, ali bez invazivnih metoda. Autentičnost i uravnoteženost su srce i duša ovih proizvoda.

Najčuveniji i najpoželjniji proizvodi linije Biologique Recherche su lepeza P50 losiona. Njegove glavne funkcije su da u epidermisu potiče prirodne procesa pilinga, dnevno uklanja mrtve stanice kože i nečistoće, hidratizira gornje slojeve epidermisa i uravnotežuje pH vrijednost na površini kože. 



Biologique Recherche proizvodi za njegu lica i tijela izrađuje se od najkvalitetnijih aktivnih sastojaka koji sadrže visoku koncentraciju botaničkih, morskih i bioloških ekstrakata i ne sadrže umjetne mirise. Biologique Recherche anti-age učinak stvara mlađi, zdraviji izgled kože i djeluje na akutne probleme kao što su akne, rozaceja, neujednačena pigmentacija i pojačano izlučivanje sebuma.