Već 80 godina život je lijep uz Lancôme

Lancôme BiH je u sarajevskom hotelu Marriott Courtyard potvrdio da je uz kultni francuski kozmetički brend život zaista lijep. Zajedno smo proslavili snagu, slobodu, ženstvenost i ljepotu žene koja inspiriše brend još od davne 1935. godine do danas i koja će ostati glavna Lancôme muza za mnoge godine koje dolaze.

Lancôme priča počinje 1935. godine s vizijom Armanda Petitjeana, osobe ispred svog vremena. U kući Lancôme, gdje je ljepota nauka koja se neprestano unaprjeđuje pomičući granice mogućeg i neistraženog, sve se temelji na inovacijama. Od osnivanja, Armand Petijean sarađivao je s vodećim naučnicima svoga vremena. 

Svjetski prvak u otkrivanju ekskluzivnih proizvoda protiv starenja, Lancôme još uvijek potvrđuje vlastita nastojanja da ženama pokloni istu kvalitetu njege u svim dobima života. 

Život je lijep uz boje legendarnog ruža L’Absolu Rouge i sjenila Hypnôse… Život je lijep kada miriše na Trésor i La vie est belle. Život je lijep uz baršunasti dodir koji nam daruju proizvodi za njegu kože...

A lijepe i snažne bile su i Lancômove ambasadorice. Brand su predstavljale poznate glumice i manekenke poput Isabelle Rossellini. Naslijedile su je Daria Werbowy, Inès Sastre, Kate Winslet, Arlenis Sosa, Laura Morante, Anne Hathaway, Juliette Binoche, Julia Roberts, Penélope Cruz, Lupita Nyong’o… Sve one su ostavile svoj pečat u 80 godina dugoj historiji baš kao i milioni zadovoljnih žena. 

Koji je vaš Lancôme favorit?