Pupa Milano ponovo u Sarajevu

Pupa Milano jedan je od talijanskih kozmetičkih brandova, vodećih u svijetu ljepote i simbol talijanskog stila. Proteklih nekoliko godina, dame u BiH su bile u potrazi za Pupom na našem tržištu, no sve donedavno, bilo ju je nemoguće nabaviti. Na radost svih dama Pupa Milano je ponovo prisutna na policama naših parfumerija!!!

 
Promocija ponovnog lansiranja PUPA MILANO u BiH održana je u parfumeriji CM Cosmetic Market. U svijet PUPA MILANO make–up čarolije, uveo nas je Federico Lucci, internacionalni službeni PUPA MILANO make–up artist. 
 
Pupa Milano je drugo ime za kreativnost, dizajn, inovacije, modu, ljepotu. Crvena boja je identifikacijski kod Pupe Milano i odraz njene duše. Crvena poput strasti i energije.Crvena je simbol smjelosti i izazova u pronalasku novih načina ljepote. Ako je kozmetika luksuz, Pupa Milano je luksuz koji svaka žena sebi može priuštiti! Pupa Milano je brend posvećen ljepoti žene.
 
Pupa kozmetika je postojana, dopada mi se što se igraju bojama, a Pupa make-up setovi su super poklon. Moj favorit je Pupa Luminys Baked All Over. Ukoliko tražite odličan highlight i bronzer u jednom onda je ovaj proizvod pun pogodak. Idealan je za dnevnu i večernju varijantu, a komlimenti za svjež i odmoran izgled neće nedostajati sa ovim proizvodom.