Gucci BAMBOO: Ljubav na prvi udisaj...

Gucci Bamboo i ja smo se zaljubili na prvi udisaj. To je bila ona ljubav koja se desi kad najmanje očekujete jer sam do sada sa parfemima ovog brenda bila na Vi. Ipak, ovo je dokaz da svemu i svakome u životu uvijek trebamo pružiti drugu šansu. Ovog ljeta sam nerazdvojna sa bočicom u obliku dijamanta u kojoj se nalazi neodoljiva puderasto ružičasta boja tekućine.

U mom, ne baš kratkom, suživotu sa parfemima uvijek sam prednost davala onima koji me osvoje odmah, bez čekanja da prodje pola sata, dan, dva, bez konsultacija sa prijateljicama i djevojkama u parfimerijama.

Kada sam prvi put, onako u prolazu, stavila ovaj parfem imala sam neodoljivu potrebu da stalno mirišem to mjesto na ruci. Jedva sam čekala naš naredni susret. 

Gucci Bamboo ima sve što ja želim od parfema, cvjetno – drvenu kompoziciju. Otvara se citrusnim notama bergamota i ylang-ylanga, ljiljana iz srca Casablance i cvijeta naranče. Njene se arome isprepliću s notama sandalovine, vanilije te jantara, a ujedno i čine bazu parfema koja će vas naprosto oduševiti. Nježan je i intenzivan u isto vrijeme.

Nema dileme, riječ je o jako, jako seksi parfemu. Jer priznajte, važno je da privlačno i zavodljivo mirišemo upravo onoj osobi koja nas udiše s najveće blizine.


Moja preporuka za vrele ljetne dane je i body lotion Gucci Bamboo koji i samostalno bez parfema savršeno miriše, jako je postojan, a koža je satima nakon nanošenja svilenkasta.