Esencijalni sastojci savršeno kombinovani za tvoju ljepotu

Osjećati se dobro u vlastitoj koži sigurno je jedan od najljepših osjećaja.Naša koža usljed vanjskih i unutrašnjih faktora s vremenom gubi elastičnost, vlažnost, opominje nas da se brinemo o njoj i zaštitimo je na pravi način.

Živimo u stresnim i izazovnim vremenima koja ostavljaju traga na našem fizičkom i mentalnom zdravlju. Orthomol Beauty novi je napitak za ljepotu sa odabranim sastojcima poput kolagena, hijaluronske kiseline i inovativnog kompleksa Q10, podržava ljepotu kože iznutra tako da može zasijati izvana. 

Kažu da je koža odraz naše duše i pokazuje šta na nas utiče, kako živimo i kako se osjećamo. Koža ponekad stari  mnogo ranije nego što mislimo. Vanjski faktori poput sunca, zagađenosti, pušenja, te unutrašnji poput gena, hormona, stresa sve to utiče na stanje naše kože. Kako vrijeme prolazi, ona gubi svoju elastičnost, zategnutost i vlagu. Dolazi do smanjenja proizvodnje kolagena i sadržaja hijaluronske kiseline u koži i vezivnom tkivu, što dovodi do vidljivih promjena. Dobra je vijest da mogu biti kontrolisani i suzbijeni, a vaša koža od glave do pete zdrava.


Orthomol Beauty je je esencijalne sastojke za zdravlje kože  kolagen i hijaluronsku kiselinu savršeno kombinovao. Osim njih sadrži i jedinstveni kompleks Q10, kombinaciju esencijalnih vitamina i konezima Q10 s fitoekstraktom masline.  Ostali sastojci kombinovani za savršenu formulu lijepe zdrave kože su vitamin C, vitamin E, cink, selen i biotin. 

Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju kože. Vitamin C, vitamin E, cink i selen doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Biotin i cink doprinose održavanju normalne kože. Selen, biotin i cink doprinose održavanju normalne kose. Selen i cink doprinose održavanju normalnih noktiju.


Odabrani sastojci poput kolagena, hijaluronske kiseline i koenzima Q10, daju našoj koži podršku iznutra i omogućavaju joj da zrači ljepotom. Kolagen i hijaluronska kiselina ključni su za snagu i sadržaj vlage u koži i vezivnom tkivu. Orthomol Beauty kombinira ove dvije ključne tvari s drugim važnim mikronutrijentima za kožu, kosu i nokte. Uravnotežena kombinacija ovih sastojaka posebno je prilagođena potrebama kože. 


I ne zaboravite da nijedan suplement ne može sve uraditi za nas. Miran san, dosta tečnosti,  vježbanje, zdrava hrana i što manje stresa - sve to pamti naša koža. 

Orthomol Beauty možete pronaći u apotekama i na Health Movers Shopu gdje sa kodom Prekrdašijan ostvarujete i 10% popusta.