Dermokozmetika: U koje se proizvode isplati ulagati

Dermokozmetika je uvijek jedna od najboljih investicija za zdravu, blistavu i svježu kožu, a prednost je i što je cjenovno pristupačna. Apoteke B Pharm podijelile su sa nama proizvode koje kupci najviše traže.

Vichy Mineral 89 booster

Inovativni proizvod koji sadrži kombinacju vitamina i minerala za kožu na bazi Vichy termalne vode. Jedinstvena kombinacija vulkanska voda Vichy po prvi puta u koncentraciji od 89% udružena sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porijekla. Minéral 89 jača funkciju barijere kože koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih uticaja okoline, stresa i umora. Poboljšava  tonus kože, hidrira je i čini kožu blistavom, koža je puna zdravog sjaja.


La Roche Posay Hyalu B5 serum

La Roche Posay Hyalu B5 serum je jedinstvena formula za obnovu kože s hijaluronskom kiselinom, vitaminom B5 i madecassosideom za puniji izgled kože i obnovu kožne barijere. Hyalu serum je njega koja djeluje protiv bora, gubitka elastičnosti te zdravog sjaja. Smanjuje i ublažava tanke linije i bore, vraća koži elastičnost i zdrav sjaj. Za sve tipove kože.


Rilastil Aqua Intezivna 72H gel krema za lice

Gel- krema ultra lagane teksture sa osvježavajućim i brzoupijajućim svojstvima za intenzivno hidriranje, posebno pogodna za dehidriranu kožu. Sadrži Hydraboost kompleks, hijaluronsku kiselinu visoke i niske molekularne težine i ceramide. Održava kožu hidrantnom i  do 72 sata. Pogodna za sve tipove kože, čak i najosjetljiviju.


Eucerin pH5 ulje za tuširanje

Eucerin pH5 ulje za tuširanje je bogato prirodnim njegujućim uljima. Proizvodi blagu pjenu za nježno čišćenje. Spriječava isušivanje kože, čak i uz često korištenje. Održava otpornost kože. Bogato i obnavljajuće dnevno sredstvo za čišćenje tijela koje štiti prirodne mehanizme odbrane kože.


URIAGE Xémose emolijentna krema

Suha do izrazito suha koža i koža sklona atopiji. Za lice i tijelo. Za bebe, djecu i odrasle Za sve vrste kseroza (atopijske, klimatske, senilne, ijatrogene)  uključujući i atopijski dermatitis. Ova hranljiva i zaštitna krema trenutno umiruje svrab kože. Intenzivno i dugotrajno hidrira kožu (48h).


Apivita black detox cleanser gel za čišćenje lica

Crni gel za čišćenje lica sa propolisom i aktivnim ugljenom prigodan je za sve tipove kože: normalnu i suhu te masni i mješoviti tip kože. Sastoji se od 97% prirodnih sastojaka. On čisti, uklanja make up i nečistoće te daje dodatnu zaštitu od vanjskih utjecaja i radi detoksikaciju kože. On čisti lice i oči bez uzrokovanja suhoće kože.


Bioderma SEBIUM H2O micelarna voda

Sebium H2O je prva blaga dermatološka micelarna voda za svakodnevno čišćenje kože i uklanjanje šminke s lica i područja očiju, namijenjena za mješovitu, masnu i nečistu kožu. Sadrži micele estera masnih kiselina koje na sebe vežu i odlično uklanjaju sve nečistoće. Blagi sastojci otopine smanjuju stvaranje masnoća i nečistoća koje uzrokuju pojavu akni, uz održavanje normalne ravnoteže vlažnosti kože.


Avene Cold cream krema

Avene Cold krema namijenjena je suhoj i osjetljivoj koži lica i tijela, dojenčadi, djece i odraslih. Obogaćena je pčelinjim voskom i termalnom vodom. Obnavlja zaštitni sloj suhe i vrlo suhe kože, umiruje ju i hrani. Djeluje anti- iritirajuće i pruža trenutni osjećaj olakšanja i ugode na koži. Ne sadrži paraben.


Sve proizvode možete kupiti u apotekama i na web shopu B Pharm gdje vas očekuju i super akcije povodom Dana zaljubljenih.