L'Occitane poljubac sa okusom Provanse

Dolazak toplih ljetnih dana donosi i smjenu beauty rutine. Zimi smo izloženi niskim temperaturama i vjetru, a ljeti vrelim danima koji također ostavljaju trag na našoj koži ukoliko je ne njegujemo ispravno. L’Occitane ovog ljeta donosi nove proizvode u vašu kozmetičku torbicu koji će vam njegu lica i usna učiniti savršeno jednostavnom. U današnjem blogu posebno ću se osvrnuti na njegu usana jednu od mojih omiljenih beauty rutina.

Proizvodi za njegu usana inspirirni su tržnicama Provanse i zadivljujućim voćnim aromama koje dolaze sa štandova i ispunjavaju zrak i nosnice. Evocira lijene, ležerne vikende i košare ispunjene voćem za najukusnije gozbe. Maline za doručak, mandarine za sočnu užinu, smokva za vlažnu i sočnu hrskavu tortu...


Za blistave usne, počnite s pilingom! 3 Slasna pilinga za usne formulirana su s ekstraktima mandarine, smokve i maline, za pilingiranje i vlaženje usana.

Nastavite sa balzamom… Zamislite suncem okupane plodove Provanse, vitaminima bogato voće oblikovano u poslastice za vaše usne... Sva 4 Slasna balzama u boji imaju ukusnu, kremastu teksturu s neodoljivim sunčanim mirisom, zbog čega je teško odabrati samo jedan! 

Mali ritual njege usana završite sa jednim od  8 voćnih ruževa za usne koji odmah impresioniraju svojim dva-u-jedan dizajnom i voćnom jezgrom, za trenutnu hidrataciju i boju. A o boji… Pomislite na šljive, trešnje i ljetne bobice, uz velikodušne doze njege i učinkovitosti!


Posjetite poslovnice L'Occitane u Sarajevu u BBI centru, Sarajevo City Centru i Ferhadiji i poslovnicu u Banja Luci u Delta tržnom centru. Odberite Vašu idealnu boju ruža, odradite savršen piling Vaših usana i dočekajte ovo ljeto sa njegovanom i zdravom kožom kakvu i zaslužujete.