BYOTHEA -moćan saveznik u borbi protiv starenja

Njegovana i lijepa koža imperativ je za ženu u svakoj životnoj dobi, ali meni se crvena lampica upalila kada sam prešla tridesetu godinu. Od tada sam počela puno više njegovati lice kako bih što bezbrižnije dočekala godine koje dolaze i donose borice i male nepravilnosti na koži. Uvjerena sam da uz samo malo truda i posvećenosti, koža i u 40-tim godinama može biti blistava, zdrava i nježna.

Na vrijeme sam uvela pravilnu njegu u svoju beauty rutinu poučena starom dobrom izrekom “bolje spriječiti, nego liječiti”. Prvi korak u prevenciji starenja kože kod mene je uvijek bila pravilna njega koja započinje čišćenjem lica kojem pridružujem kreme i serume. 

Kako godine prolaze smanjuje se količina kolagena i hijaluronske kiseline, elastin brže propada, pa koža postaje hrapava, opuštena i nerijetko prekrivena tamnijim mrljicama, a počinjemo uočavati i prve bore oko očiju i na čelu. Istina je da i genetika u velikoj mjeri određuje njen izgled, ali srećom stručnjaci su otkrili mnogo načina kako možemo zadržati lijep i mladolik izgled, čak i ako nemamo zavidne genetske predispozicije.


BYOTHEA - LUKSUZNA ANTI-AGE LINIJA

Četrdesete godine su pravo doba za famozne anti-age kreme, a moja draga ekipa iz LILO Cosmetics mi je preporučila vrhunsku sveobuhvatnu anti-age njegu Byothea luksuznom linijom. Moja rutina ovim preparatima sastojala se od dnevne i noćne kreme koje imaju učinak smanjivanja borica i koncentriranog filera protiv bora koji je obogaćen hijaluronskom kiselinom. Ovim preparatima sam pridružila i kremu za područje oko očiju sa lifting efektom, te ampulice čiji njegujući sastojci prodiru duboko u kožu. 


Kreme iz ove linije zatežu kožu, ali i daju nježnost i elstičnost, pa sam  imala osjećaj da je instant hrane. Byothea kreme istovremeno učvršćuju tonus i zaglađuju bore što je i primarno za stanje kože koje nam donose zrelije godine. Ova anti – age linija djeluje na bore, gubitak čvrstoće kože, beživotan ten, znakove umora i tonus kože. 


Nekoliko kapi koncentrata i manja količina kreme je dovoljna za tretiranje područja cijelog lica, pa vam ovi proizvodi zaista mogu potrajati. Ono što ih također izdvaja s obzirom na vrhunski kvalitet jeste i cijena koja je vrlo pristupačna. 

Italijanski brend kozmetičkih preparata za njegu kože BYOTHEA proizveden je  tako da održavaju njen prirodni balans. Aktivni sastojci su pažljivo birani, a mogu da ih koriste i osobe sa osjetljivom kožom. Ovi preparati umanjuju rizik od alegrija i iritacija i ne sadrže parabene.