Summer must have za umorne noge

Znate onaj osjećaj bolnih, umornih, otečenih nogu? Kad mislite da će eksplodirati, ako napravite još jedan korak...Znam da znate i suosjećam. Ovo je najčešće posljedica otežanog protoka krvi i limfe, a posebno se ovi problemi javljaju ljeti kada se pod utjecajem sunca i vrućine šire krvne žile i kapilari. A još kad se kod nas debeljuca sva težina “svali “ na naša mala stopala... KATASTROFA.

Na ovih plus 40 stepeni teško je potpuno eliminisati sve ove nedaće, ali meni je prije dvadesetak dana poznanica otkrila da postoji rješenje - gel Byotea koji opušta i relaksira stopala i noge. Ljudi, od tada se ne odvajam od tubice sa ovim magičnim preparatom. Danas sam probala i ostale proizvode iz linije za njegu stopala i uživala sam u tretmanu. Svaki dan pješačim najmanje 8 kilometara  tako da sam našla pravog saveznika za moje putešestvije čak i po ovoj vrelini. 


Duga putovanja, sjedenje na jednom mjestu po nekoliko sati, problem sa proširenim venama… Sve to doprinosi osjećaju težine i umora, a mogu se javiti i grčevi. Ove neugodne simptome lakše ćemo savladati laganim vježbama, tuširanjem naizmjenično toplom i hladnom vodom, ležanjem sa podignutim stopalima barem petnaestak minuta dnevno i laganom masažom gelom Byotea koji, vjerujte mi,  hladi tako da poželite da nikada ne prestane taj osjećaj i što je najljepše od svega odličan je za svakodnevnu upotrebu.


Inače, brend BYOTEA koji ima i liniju za lice, tijelo i sunčanje nema parabena, parafina, GMO, SLS i SLES, a prisustvo nikla je manje od 1 dijela na milion, a sve u cilju ljepote žene i poštovanja fiziološke ravnoteže kože.
BYOTEA je razvila svoje proizvode s maksimalnom pažnjom na brižljivo odabrane sastojke, a kad god je to moguće uz pomoć prirodnih aktivnih tvari.
 Ekskluzivni zastupnik ovog kozmetičkog brenda za Bosnu i Hercegovinu je LILO Cosmetics.