Kako zimi njegovati lice?

Tokom hladnijih mjeseci njega naše kože zahtijeva posebnu njegu. Posjetila sam Contour D Ambasadu ljepote, gdje su mi preporučili četiri proizvoda čuvenog brenda Biologique Recherche na kojima će nam koža lica ove zime biti zahvalna. Biologique Recherche metodologija ima reputaciju zapanjujuće učinkovitosti na temelju kliničkog pristupa kozmetičke usluge pomoću čistih, koncentriranih sirovina, kao i inovativnih te pedantnih protokola i procedura. Tajna filozofije brenda je vrlo jednostavna: učiniti klijente zadovoljnima i lijepima.Proizvodi za kožu, kosu i tijelo sadrže visoku koncentraciju botaničkih, morskih i bioloških ekstrakata i ne sadrže umjetne mirise. Biologique Recherche anti-age učinak stvara mlađi, zdraviji izgled kože i djeluje na probleme kao što su akne, rozaceja, neujednačena pigmentacija i pojačano izlučivanje sebuma.

Na police  ContourD Ambassade de la beaute je stigao novi Lotion P50 PIGM 400, kojim započinje svaka njega kože s hiperpigmentacijskim mrljama, neujednačenog i uvelog tena. Lotion čuvenog brenda Biologique Recherche  posvjetljuje kožu, smanjuje veličinu pigmentacijskih mrlja i sprječava njihovo pojavljivanje. Potiče epidermalnu obnovu i pomaže regulirati sintezu melanina, dok štiti kožu i poštuje njene potrebe. 


Biologique Recherche serum Grand Millésime je eliksir mladosti! Idealan je za hidrataciju, regeneraciju i zaglađivanje kože. Posvjetljuje ten, vlaži, revitalizira i hidratizira. Ovaj završni serum je idealan za korištenje na prelazu godišnjih doba ili za dane kada ste izloženi prevelikom stresu i umoru. Vaše lice će zabljesnuti.


Krema i maska u jednom Biologique Recherche Creme Masque Vernix svojim ljekovitim svojstvima obnavlja i daje licu nov i svjež izgled. Njezine glavne karakteristike su anti ageing, zaštita, obnova i hidratacija. Sadrži formulu vrlo sličnu prirodnom verniksu novorođenčeta te izuzetno umiruje kožu, a svojim zacjeljujućim svojstvima štiti od vanjskih utjecaja. Sadrži obnavljajuće aktivne sastojke poput ekstrakta sjemenki rogača te ekstrakt kvasca, a kompleks ceramida i omega 3 i 6 iz ulja maline, bučino ulje, biljni skvaleni, soja i lecitin brinu o hidrataciji i regeneraciji površinskih slojeva kože. Iz laboratorija Biologique Recherche Paris dolazi nam krema i maska u jednom, Biologique Recherche Creme Masque Vernix. Namijenjena je svim tipovima kože, a posebno onoj koži koja zbog stresa ima veliki nedostatak lipida i vode. Svojim ljekovitim svojstvima obnavlja i daje licu nov i svjež izgled. Njezine glavne karakteristike su anti ageing, zaštita, obnova i hidratacija. Preporučuje se i nakon jačih laserskih tretmana i hemijskih pilinga. 


Biologique Recherche Crème Dermo-RL je vaš saveznik za zaštitu kože u zimskim danima.Preporučuje se za kožu sa nedostatkom lipida, dehidriranu i krhku. Hidratizira i štiti kožu od vjetra, snijega i hladnoće. Pruža osjećaj ugode neposredno nakon nanošenja i tokom cijelog dana.


Zastupnik Biologique Recherche proizvoda za Bosnu i Hercegovinu je ContourD Ambassade de la beaute.