Omiljene Cocopat torbe u bojama jeseni

Cocopat je domaći brand torbi koji je moje i simpatije brojnih dama osvojio zahvaljujući elegantnom i ženstvenom dizajnu, nijansama, uzorcima i činjenici da su ove torbe sinonim za kvalitet, ali i za uspješnu bosanskohercegovačku poslovnu priču. Mama i kćerka, Marijana i Patricia Kordić su sjajne žene. Njih, kako same često ističu, inspiriraju stvarne djevojke iz susjedstva, žene, majke, sestre, sve one sa kojima se svi može poistovjetiti svaka od nas.

Jesen je omiljeno godišnje doba ove dvije kreativne i uspješne dame što se može vidjeti i u bojama koje prevladavaju u novoj kolekciji -puno zlatne, bordo, ljubičaste i zelene. U novoj kolekciji Cocopat na jednom mjestu su okupile sve njihove bestseller modele: 

Moj omiljeni model Hana - velika torba za svaki dan, za poslovne žene  i one kojima uvijek fali mjesta u torbi. Prekrasni model Iva -  koja je sve osvojila neobičnim dizajnom, a radili su je ovaj put  u dvije nove kombinacije boja.

U novoj kolekciji je i Una - mini torbica koju mora imati svaka trendsetterica.  Pridružila im se i Sofia. Srednje je veličine, idealno da popuni mjesto između velikih i malih torbi. 

Pogledajte prekrasnu kolekciju čiji je  ''highlight'' ljubav.