Ja sam Chloé žena!

Chloé je u Sarajevo i ove godine donio najljepšu predprazničnu priču... Saonice do vrha napunjene parfemima koji se nalaze na listi želja svake žene. Ne postoji ništa što me može učiniti samouvjerenom, snažnom, svježom kao magične kapi koje na moju policu sa parfemima već godinama dolaze iz Chloé ružičnjaka.

Bilo da ga nosite kako biste sebi popravili raspoloženje ili za nekog posebnog, veza vaše kože i ovih parfema je neraskidiva. Uvjerena sam da Chloé parfemi mogu osvojiti i one koji se godinama ne usuđuju probati ništa novo i drugačije.


Trostruki odabir na mojoj najdržoj liniji Chloé ovoga puta čine  Chloe EDP, Chloé Eau de Toilette i Chloé  Fleur de Parfum -  mirišu na čisto i neodoljivi su.

Chloe EDP moj je broj 1! Moja ljubav na prvi i zadnji pogled. Parfem  zbog kojeg me uhvati panika kad vidim da je u bočici ostalo još samo nekoliko kapi. Svjež i ženstven miris. Parfumeri Michael Alamairac i Amandine Marie radili su na destilaciji čarobne, oslobođene esencije kroz kombinaciju visokih cvjetnih nota, živahnih nota božura i frezije. Prozračne, koketne visoke note rastaju se kako bi otkrile još bogatiju i još senzualniju stranu ruže, izvedenu od baršunaste unutrašnjosti cvijeta. Ružu prati magnolija i ljiljan, kao i topli jantar i elegantan cedar.


U vrtu Chloé ovog ljeta, izrasla je nova mirisna kreacija, Chloé Fleur de Parfum koji se pojavio  kao nova edicija mog omiljenog  Chloe Eau de Parfum. Chloé Fleur de Parfum zadržava karakter originala sa dodatnim „cvjetnim šarmom“, u pokušaju da se prikaže ružin buket puderastog kataktera u bež boji. Glavna esencija je ruža, ali iako se radi o cvjetnom parfemu, on ne miriše uobičajeno cvjetno. Njegova je tajna esencija maline koja u kombinaciji s ružom miriše nevjerojatno voćno - i sočno. Na koži ćete ga osjećati kao veo koji prekriva kožu.


Moj treći izbor za ovu jesen je i Chloe Eau de Toilette koji predstavlja svježi cvjetni miris bijelih ruža, prozračne svježine. Delikatan i elegantan buket bijelih ruža sadrži još i akorde bergamota, limuna, magnolije, gardenije, pupoljka ruže, cvijeta pamuka i mošusa.

Za sreću je stvarno potrebno malo. Kap dvije... i to je sve.