Neodoljiva kolekcija nakita Perleraj

Brend Perleraj dizajnerice Katarine Radnić donosi nam u sarajevski Burtuqaali Concept Store jednu predivnu ljetnu priču – kolekciju nakita kreiranu posebno za najljepše godišnje doba, s mnogo prelijepih detalja i osvježavajućih noviteta.

Jednostavna i prozračna nova Perleraj kolekcija idealna je za ove vruće ljetne dane. Novi modeli savršeno nadopunjavaju svaki ljetni styling, a komadi su toliko prelijepi i lagani da ih nikad nećete poželjeti skinuti sa sebe. 


Nova Perleraj kolekcija, uz već poznate invisible lančiće, donosi i mnoge novitete. Posebno za ljeto novost su privjesci zvjezdice i školjke, a kamenčići su u ovoj kolekciji zastupljeni kao visible verzija invisible lančića, te umjesto na flaksu vise na lančiću. Materijali  od kojih su rađene narukvice i lančići su poludragi kamenčići u pravim ljetnim bojama kao što su tirkizna, ljubičasta, tamno plava, ciklama, bijela, žuta i narančasta, a koje prate narukvice od špaga u istim bojama s ukrasima Seashell, Starfish i Waves, napravljenim od srebra s pozlatom i rosegold-a.



Nakit je tako lagan, jednostavan i svakodnevan da ga se ni ne osjeti, pa ga stoga žena ni nema potrebu skidati. 




Oblak kao zaštitni znak prisutan je i u ovoj kolekciji da nas podsjeti na lijepe trenutke, da nađemo vremena u danu pogledati u oblake i uživati.