Zavirite u čarobni Burtuqaali Concept Store

Narančasta boja kombinuje energiju crvene i sreću žute. Ona je povezana s radošću i suncem. Narančasta predstavlja entuzijazam, fascinaciju, sreću, kreativnost, odlučnost, privlačnost i uspjeh. Baš zato se naziv Burtuqaali, što na arapskom znači naranča odnosno narančasto, idealno uklapa u priču dućana koji se nalazi na adresi Kulovića 9.

Za kratko vrijeme ovaj concept store osvojio je srca Sarajki, ali i žena iz cijelog regiona koje su u potrazi za nesvakidašnjim, originalnim komadima odjeće, obuće i nakita ili jednostavno žele biti među prvim osobama koje će u svom ormaru imati komade dizajnera čije vrijeme tek dolazi.




 
Burtuqaali concept store mjesto je na kojem po prvi put u Sarajevu možemo kupiti cipele britanskog dizajnera Ruperta Sandersona i svjetski uspješne Sarajke sa pariškom adresom Gordane Dimitrijević, te brendove Illesteva, Mynameiso bag, Mysabella, Manu Atelier, Oneteaspoon, Amarie, Sovilj, Ines atelier, Perleraj, Borboleta…
 

 





 

 
Iza koncepta ovog sarajevskog dućana stoje zaljubljenice u modu, ali i izuzetno uspješne poslovne žene koje rade ono što vole i uživaju u tome, a to ćete osjetiti već pri prvom ulasku u Burtuqaali. Nemojte da vas obeshrabre priče kako potpis dizajnera nužno znači i ogromnu cijenu. Ovog puta ja sam "naletila" na sniženja i dućan sam napustila bogatija za torbu Manu Atelier koju su proglasili novim Hermesom i sa proizvodima domaćeg kozmetičkog brenda Gloria, bez čijih proizvoda za njegu lica i tijela, na bazi smilja, žene uskoro neće moći zamisliti dnevnu rutinu. Ako mi ne vjerujete probajte njihov šećerni piling za tijelo. Uskoro ću na blogu pisati šta me toliko oduševilo kod ove prirodne kozmetike koju u Sarajevu možete nabaviti samo na ovoj adresi.