MODAMO.kreARTiva: Kreativno lice Bosne i Hercegovine

Ljeto nam je pokucalo na vrata i nema više odgađanja. Vrijeme je da svoj ormar osvježimo trendy, kvalitetnim i što je najvažnije pristupačnim komadima odjeće, nakita i torbi. Fantastično mjesto na kojem možete kupiti dizajnersku odjeću i modne dodatke sa markicom Made in BiH je dućan MODAMO.kreARTiva u Mostaru.

Handmade, šareni, moderni komadi koje možete pronaći u ovom dućanu predstavljaju pravo krativno lice Bosne i Hercegovine. Već nekoliko godina MODAMO.kreARTiva  je nezaobilazno mjesto koje posjećuju stylish dame. 

Nekoliko dana pred početak dugog, nadam se toplog ljeta, i ja sam zavirila u ovaj dućan. Predstavljam vam nekoliko komada koji naprosto oduzimaju dah, a počinjem sa brendom Cleo by MODAMO kojom sam oduševljena. Mislim da bluzu Blair boje lavande u svom ormaru mora imati svaka žena, jer je to jedan od onih komada odjeće koji će nako 20, 30 godina naše kćerke ponosno vaditi iz ormara i nositi. Oduševila me i činjenica da su dizajnerice ove modne linije Ana Ćavar i Dijana Perić mislile i na nas plus size dame, pa u njihovoj kolekciji možete pronaći i XXL odjeću.

Cleo by MODAMO


Design by Berberović



Denita Nakit


MOA baggeek 


Helena's Sandals


Rose Petals 


Claire Noel


Lota Art


Lucija Vrcić


BM by Božana Matić


Minjon Nakit


Neka ove sezone MODAMO.kreARTiva na adresi Kneza Branimira 6 (SPC Rondo) bude mjesto na koje ćete obavezno svratiti na putu prema moru, a sve što poželite iz dućana ova sjajna ekipa šalje i na vašu kućnu adresu. MODAMO.kreARTiva dućan možete, pratiti na  Facebooku i Instagramu gdje svakodnevno dijele fotografije novih artikala, kao i ideje za njihovo kombinovanje.