Njeno visočanstvo, Chloé

Obožavam parfeme i jednostavno bez tih nekoliko magičnih kapi na tijelu osjećam kao da nisam potpuno spremna da krenem u novi dan. Parfeme mijenjam ovisno o godišnjem dobu, raspoloženju, nečemu novom što mi privuče pažnju, ali jedini parfem koji je već godinama konstanta u mojoj kozmetičkoj torbici je - njeno visočanstvo Chloé.

Chloé  EDP je bezvremenski i za svaku priliku! Vrlo je otmjen, nježan, senzualan, svjež. Ovo je  cvjetni parfem koji miriše na čistoću i romantiku. Volim ga nositi u svim prilikama, popravi mi najdepresivniji dan, a prednost mu je i što je postojan. Jako, jako postojan.  On miriše i miriše i neprekidno miriše... Njegovo vrijeme je proljeće koje upravo dolazi. 

U Chloé EDP bočicu, koja je pravo oličenje francuskog šarma, zaljubila sam na prvi pogled.  Mislim da pristaje svakoj ženi i ako ste kao i ja ljubiteljica parfema onda Chloé morate imati barem jednom u životu. Ruža prilično dominira u ovom parfemu, ali je skrivena pod velom  cvjetova naranče, ylang-ylang-a, zumbula, tuberoze, jasmina i karanfila koji  joj daju zavodljivost i erotičnost. 

 


Dok se spremate za novi dan gledate u policu sa parfemima i ne znate više koji da stavite, s njim nikad nećete pogriješiti. Čist, jednostavan i elegantan. 


I tek kad sam u SCC vidjela vrtuljak iz djetinjstva, na kojem se , umjesto konjića i karuca, okreću Chloé prekrasne staklene, zlatom porubljene bočice , shvatila sam da je ostvaren jedan san, koji sam sanjala ne tako davno. Da priđem, zavrtim i izaberem. I da nekim čudom, baš kao na javi, izaberem upravo Chloé.