Advanced Night Repair - Kralj seruma

Estée Lauder Advanced Night Repair s pravom nosi titule 'bestseller' i kralj seruma. Ukoliko tražite lijek za kožu ili ne želite da smog i nečistoće ostave trag na vašem licu ove zime onda vam predlažem da ovaj serum postane dio vaše beauty rutine. Fascinantan mi je podatak da se u svijetu svaki minut proda 7 bočica.

Serum prvenstveno služi za obnovu kože tokom noći, jer je naša koža izložena mnogim lošim utjecajima kao što su slobodni radikali, sunčeve zrake, smog, a vremenom posljedice svega toga osjetimo na licu. Baš zato ako želite zadati udarac dehidriranoj, opuštenoj koži i mrljicama nabavite svoju bočicu. 

Rutina je jednostavna. Svaku noć nekoliko kapi stavim na predhodno očišćeno lice i vrat, te nakon desetak minuta nanesem kremu. S obzirom da smo se mjesec dana gušili u smogu ja sam malo promijenila rutinu pa sam po jednu kap seruma stavljala i ujutro prije odlaska na posao. Kada baš poželim da razmazim i potpuno obnovim kožu 2 pune kapaljke stavim na očišćeno lice i vrat uzastopno 21 noć. 

Meni se nakon jednog takvog intenzivnog perioda korištenja dosta smanjilo crvenilo koje se pojavljivalo s vremena na vrijeme, male linijice na čelu su se izravnale, a jedna velika bore (kažu da je samo ja vidim) se malo izravnala. Koža izgleda meko, glatko, zdravije, svježe. 

Kao i svi serumi i ovaj ima malo veću cijenu, ali vrlo je iskoristiv i što je najvažnije on je lijek koji treba našoj koži. Inače, kažu da jednako dobro radi na svim tipovima kože.



Advanced Night Repair pruža kontinuiranu, sveobuhvatnu i optimalnu njegu za oporavak tokom noći pomoću revolucionarne Chronolux™ tehnologije koja podupire prirodnu usklađenost obnove kože i proces zaštite kože u pravom trenutku. Branite vašu kožu od svakodnevnog stresa, previše sunca, zagađenja, dehidracije kao i od trauma poput mikrodermoabrazije i hemijskih pilinga.