Apollo - saveznik u borbi protiv celulita

Apollo je jedna od najpriznatijih metoda za efikasnu dugoročnu redukciju celulita. Bezbolno topi masne naslage, regeneriše vezivno tkivo, poboljšava mikrocirkulaciju i zateže kožu.

Tretman je vrlo ugodan, a ekipa u F&A Ultra Beauty Centru se trudi da vam vrijeme proleti, jer kad zakoračite u njihov prostor udahnete ljubav i ispred vrata ostavite stres i probleme. 


Ovo jedinstveno rješenje uz klinički dokazanu TriPollar tehnologiju optimizovanu za medicinsku praksu, predstavlja najnapredniji neinvazivni, bezbolan, brz i efikasan estetski tretman za sve regije tijela, uključujući specijalni mali aplikator za tretiranje veoma delikatnih regija.

Nježna alternativa invazivnoj hirurgiji ili bolnim laserima, Apollo sistem je klinički dokazan na svim tipovima kože. 

Najčešće tretman lica traje od 10 do 15 minuta, tretmani tijela traju do sat vremena. 

Možete tretirati najosjetljivije regije lica kao što su regija oko usana, oko očiju, čelo i ruke. Mali aplikator omogućuje bezbolnu i bezbjednu redukciju bora i zateže fine linije, bez rizika od oštećenja.

Klinički rezultati TriPollar tretmana pokazuju značajnu redukciju obima na abdomenu, zadnjici i butinama. Ovi nalazi su podržani ultrazvučnim mjerenjem i histološkim rezultatima koji prikazuju ubrzani metabolizam masti i remodeliranje kolagena.

Naravno, pravi rezultati ne dolaze preko noći, potrebna je upornost i promjena loših životnih navika kako bi u potpunosti osjetili učinak ovog tretmana.