Trajni lak - lijepi i njegovani nokti

ProNails, jedna od vodećih kompanija u svijetu njege noktiju, otvorila je svoja vrata sarajevskim damama u Titovoj ulici. Iz jedne od najprometnijih ulica u gradu ulazite u salon koji je prava oaza i ispunjava san svake žene - manikuru i pedikuru koja traje i izgleda njegovano i lijepo.

Zbog činjenice da sam stalno u nekoj žurbi  bezbroj puta se dogodilo da mi tek nalakirani nokti zapnu za odjeću, šteku od vrata ili mobitel, a sav moj trud propadne u jednoj sekundi. Međutim, otkrila sam trajni lak i riješila se ovih muka. Sa trajnim lakom najmanje dvije sedmice imate lijepe i njegovane nokte u boji koju poželite.

Nokti tih dana ne mijenjaju oblik, a boja ostaje ista kao na početku. Dužina zavisi od toga koliko vaši noktići brzo rastu. Jedna od prednosti trajnog laka je potpuno prirodan izgled. Istina, dok nisam otkrila ProNails Premium salon u Titovoj jednostavno nisam podnosila turpijanje noktiju prilikom skidanja laka, ali čudesna ekipa je riješila i ovaj moj problem. Naime, kao podlogu za trajni lak stavljaju trakice koje se prilikom skidanja laka jednostavno samo odlijepe.  I da, ukoliko ne želite da se na manikuri i pedikuri osjećate kao u izlogu, ako vam nije simpatično što oko vas priča milion žena, i ako ne želite slušati ogovaranja, onda je ProNails kutak u Titovoj pravo mjesto za vas.