La Vie Est Belle L'Eau Intense: Raskoš i profinjenost

Lancôme je izbacio novu verziju mirisa La Vie Est Belle iz 2012, La Vie Est Belle L'Eau de Parfum Intense, a Sarajevo se našlo na mapi svjetskih gradova u kojima smo imali priliku uživati u raskošnoj mirisnoj kompoziciji usmjerenoj na dva akorda: tuberozu (bijelo cvijeće) i lješnjak. Raskošan, profinjen i senzualan neće vas ostaviti ravnodušnim ukoliko volite mirise koji se pojave i nikada ne izađu iz mode.

Ovaj parfem je intenzivan, primjetan i postojan. Dovoljno je nekoliko kapi da ga dugo nakon nanošenja mirišete i vi i vaša okolina. Riječ o pravom jesenjem mirisu, neophodnom kao kožna torba ili mekani, topli kaputić od kašmira.

Inače, Lancômeov je posljednji parfem La vie est belle u vrlo kratko vrijeme – nepune tri godine, potpuno osvojio ženska srca, jer je ženama već godinama očito trebao  luksuzan i intenzivan miris. Treći je najprodavaniji ženski parfem u svijetu, drugi u Europi i prvi u Francuskoj 2014. godine, La vie est belle danas uživa kultni status modernog klasika. 


Njegov se recept za uspjeh je jednostavan: pozitivna poruka o sreći iskazana na univerzalan način, s kojom se svaka žena može lako poistovjetiti. 


Legendarna bočica odražava prepoznatljivi osmijeh kao istinski simbol radosti. Zaštitno lice je prekrasna Julia Roberts, mnogi će se složiti žena sa najljepšim osmijehom na svijetu.