Tom Ford - Parfemi za kojima uzdišem

Ko kaže da se voljeti može samo jednom? Slušajte ovo. Prije nekih desetak godina upoznali smo se live negdje u svijetu White Patchouli i ja. To je bila moja Tom Ford ljubav na prvi miris koja je kratko trajala jer sam kupila 30ml i brzo otputovala kući, a još brže ga potrošila.

Istina, prije toga sam sretala neke drage muškarce i žene koji nose sada već legendarni Black Orchid i na njima je savršeno mirisao, na meni i ne baš najbolje (kasnije će se ispostaviti) pa sam samo uzdisala za njima (doslovno). 



Moja treća TF ljubav Violet Blonde stigla je iz Beča prije nekih 5-6 godina Kako me samo tada obradovao moj prijatelj Mirnes....


U Galeriji Lafayette u Parizu nedavno sam upoznala i zavoljela Neroli Portofino koji možda najviše od svih TF parfema ima ono što ja volim, a to je citrus... Znate ono kad stavite parfem i sami za sobom bi se okrenuli koliko je dobar. Uglavnom sve ove godine bila je prava komplikacija kupiti Tom Ford parfeme, a sada su konačno zahvaljuci ekipi iz Orbica stigli u naš grad. 


Tom Ford, poznati američki dizajner prije jedanaest godina lansirao je prvi miris Black Orchid. Za Forda miris je više od modnog dodatka. Ono je moćno oružje zavođenja koje budi emocije i sjećanja. Svaki miris iz Private Blend kolekcije za njega predstavlja umjetničko djelo. Signature i Private Blend kolekcija dostupna je  u odabranim parfimerijama Inoma u Sarajevu.