Dobro je usrećiti nekoga. Počni od sebe.

Sedam dana odmora koje sam ugrabila, jer mi je tijelo slalo signale da jednostavno moram malo stati sa obavezama, sve notifikacije sam stavila na off, a zvono na silent. Na to - do listi je pisalo RAZMAZI SE! Odmor uvijek prekratko traje da bismo svoje dragocjeno vrijeme trošili na pogrešne ljude i stvari koje nas ne čine sretnim. Zar ne?

Čak i pola sata dnevno koje odvojite samo za sebe može biti dovoljno da ponovno napunite baterije. Tada nemojte dopustiti da vas bilo ko i bilo šta ometa. U avanturu zvanu uživanje krenula sam iz F&A Ultra Beauty Centar mjesta koje je savršeno za bijeg od svakodnevnice i već godinama moja mirna oaza. Moram biti iskrena i priznati da se uključio i alarm kada su me nakon nekoliko tmurnih dana probudile zrake sunca i kada sam shvatila da mi hitno trebaju depilacija, manikir, pedikir, masaža, drenaža i piling lica. Potpuni proljetni "remont" hehehe. 

Na novoj adresi, u srcu Sarajeva, Kaptol 5 otvorena su vrata bajke za nas odrasle i idealno okruženje za odmor i zadovoljstvo. Mjesto u kojem možete pronaći trenutke ugode, njege, mira i odmora do svakodnevnog ritma žurbe i stresa, a sve u cilju boljeg zdravlja i vaše ljepote.  Centar je poznat po bogatoj i raznolikoj ponudi tretmana, ali i po tome što iskusni stručnjaci kreiraju svoje usluge prema vašim potrebama. Iz ovog Centra ćete uvijek izaći sa osmijehom na licu.




 U nove radne pobjede vraćam se puna energije i sretna, do nekog novog odmora, ljeta i vitamina "sea" koji nam svima tako prija.